VINDUESPUDSER

Leder du efter en vinduespudser?

Lad os være din lokale vinduespudser i Aarhus. Vi garanterer et skinnende resultat uden striber og mærker på vinduerne – hver gang. For der er næsten ikke noget bedre, end at kunne se ud gennem rene vinduer, når først solen skinner fra en skyfri himmel. Så lad os hjælpe dig med at få de flotteste rene vinduer.

Vi tilbyder Aarhus vinduespolering i bedste kvalitet

Leder du efter en fast vinduespudser i Aarhus, så er vi klar til et godt og effektivt samarbejde. Vi har mange års erfaring som vinduespudser i Århus, og vi har et godt lokalt kendskab. Vi ved, hvad der kræves af os som leverandør, og vi værdsætter gensidig tillid og åbenhed mellem os og kunden.

Ønsker du en pris på vinduespudsning?

Kontakt os i dag og få et tilbud på vinduespudser til din ejendom i Aarhus. Vi pudser for både private og erhverv og garanterer altid konkurrencedygtige priser. Vi laver et skræddersyet tilbud til dig, som tager udgangspunkt i din ejendom og dine behov. Du er selv med til at sammensætte tilbuddet, så vi sikrer, at dine ønsker kommer med. Vi tilbyder desuden alle ejerforeninger og virksomheder med en fast aftale muligheden for at benytte sig af vores håndværkerservice

Lad os klare opgaven som vinduespudser i Aarhus 

Vinduespolering kan være en besværlig og tidskrævende opgave, men som vinduespudser i Århus klarer vi det nemt for dig. Lad os stå for poleringen af dine vinduer, så slipper du for at bekymre dig om snavsede ruder. Får man uventede gæster kan man jo næsten krumme tæer, hvis ikke ens vinduer fremstår rene og pæne. 

Med en fast aftale om vinduespudsning er dine vinduer altid klar til gæster, og du kan koncentrere dig om alle de andre ting, du hellere vil bruge din tid på. Vores vinduespudsning kan nemt indgå i en fast aftale om ejendomsservice. Vi laver gerne et skræddersyet tilbud til dig, så du er sikker på, at din ejendom altid fremstår ren og velholdt både ude og inde. 

Hemmeligheden bag vinduespudsning uden striber

Når vi udfører vinduespudsning i Århus, er det altid med et skinnende klart resultat og uden striber. Til at løse opgaven benytter vi os af effektive metoder, som er med til at højne kvaliteten af det udførte arbejde og reducere den samlede arbejdstid. Til selve vaskeprocessen benytter vi os af et rentvandsanlæg, som altid leverer kalkfrit vand. Dermed er du sikret rene vinduer og et skinnende resultat, som kun leveres hos WP Service. 

Vi kommer hele vejen rundt med vores vinduespudsning

Når vi rengør vinduerne, anvender vi bl.a. teleskopstænger, som giver os mulighed for at udføre vinduespolering i forskellige højder og vinkler. Det er dermed ikke nogen hindring for os, hvis vinduerne er placeret højere oppe, og vi sørger for at komme hele vejen rundt i vinduesrammen. En anden fordel ved teleskopstænger er også, at kombinationen med et børstehoved og afvask i kalkfrit vand ikke blot giver rene vinduer. Metoden giver også garanti for en ren udvendig vinduesramme og vindueskarm i én og samme proces. 

Vi tager hensyn til miljøet som vinduespudser

I alle vores aktiviteter er vi meget opmærksomme på at tage hensyn til miljøet, og det er en del af vores værdier at være miljøbevidste. Til vinduespudsning benytter vi kun certificerede og miljøvenlige rengøringsmidler og produkter. Vores rentvandsanlæg, som vi anvender som vinduespudser i Århus, er desuden også med til at begrænse brugen af rengøringsmidler. 

Kontakt os i dag og få et konkurrencedygtigt tilbud på vinduespolering. Vi pudser for både private og erhverv, og ingen vinduer er for små til WP Service. Vi garanterer skinnende vinduer hver gang.

Servicefradrag

Vidste du at man nemt via skats hjemmeside kan benytte servicefradraget også kendt som håndværkerfradrag på serviceydelser som vinduespolering.

 

-