TRAPPEVASK

Trappevask – skal vi vaske jeres trapper?

Lad os klare din trappevask i Aarhus! Rene trapper er nemlig med til at byde velkommen. Der er ikke noget værre, end hvis en trappeopgang ikke fremstår ren og pæn. En ren trappeopgang er med til at give et godt førstehåndsindtryk af en ejendom. Det er uanset, om det drejer sig om en boligejendom eller en virksomhed på flere etager.

Vi benytter kun professionelle metoder og redskaber

Efter flere års erfaring med trappevask og rengøring i forskellige typer ejendomme har vi udviklet en teknik, som sikrer, at alle overflader i en trappeopgang rengøres effektivt. Vi efterlader altid en trappe rengjort i alle kanter og hjørner. Det skidt og snavs, der måtte være i opgangen, fjerner vi med industristøvsuger med HEPA filtre, som er med til at sikre et godt og rent indeklima. Du kan være sikker på, at vi efterlader trappeopgangen rengjort til din fulde tilfredshed.

Vi benytter kun professionelle rengøringsredskaber, metoder og rengøringsmidler. På den måde sikrer vi, at kvaliteten er i top. Når vi vasker trapper, benytter vi os af en rengøringsproces, som består af flere trin og helt uden genbrug af sæbevand:

  • Alle måtter bankes og rejses op.
  • Alle overflader som trappenvange, balustre og paneler støvsuges grundigt
  • Alle trappetrin og repos støvsuges og efterses for pletter, tyggegummi og lign.
  • Dernæst sprøjtes miljøvenligt sæbevand ud på trappetrin og reposer 
  • Hvert enkelt trin og repos vaskes nu i det rene sæbevand med rene mopper og klude
  • Vindueskarme og postkasser tørres af
  • Arbejdet kvalitetssikres og afsluttes

Med en særlig vasketeknik og fremgangsmetode sikrer vi, at alle trin rengøres ligeligt og i rent sæbevand for det bedste resultat. Alle typer trappeopgange rengøres med samme grundighed og effektivitet. Derfor kan du trygt benytte dig af vores service, uanset om din trappeopgang er i en boligejendom eller i en virksomhed.

Vi tilbyder trappevask i Aarhus og omegn

Har du en ejendom med en eller flere trappeopgange beliggende i Aarhus og omegn? Så lad os klare trapperne for dig, så du kan bruge din tid på noget andet. Når vi står for trappevasken i din ejendom, kan du være sikker på, at hele trappeopgangen kommer til at fremstå ren og nydelig. Vi vasker helt ud i krogene, og vi er først tilfredse, når du er.

Vi vasker for både privatkunder og erhvervskunder

Vi servicerer både privatkunder og erhvervskunder og forstår at tage hensyn til begge kundegrupper. Hos vores erhvervskunder er vi meget opmærksomme på at foretage rengøringen i ydertidspunkterne så vidt muligt udenfor kundens åbningstid. Ligeledes planlægger vi rengøring af trappeopgang i boligejendomme på tidspunkter med mindst belastning for beboerne. Hos vores privatkunder har vi stor fokus på fleksibilitet, da det ikke altid er til at forudsige, hvornår en trappevask passer bedst ind i kundens hverdag. Vi finder altid frem til den bedste løsning for dig og din ejendom. 

Ønsker du en pris på trappevask?

Lad os give dig en god pris på vask af din trappeopgang. Kontakt os i dag og få et tilbud på trappevask i Århus og omegn. Vi tilbyder også en komplet pakke med fuld ejendomsservice. Vi kan sammensætte en helt særlig pakke, som passer lige præcis til dig og din ejendom. Repræsenterer du en boligforening eller virksomhed, har du desuden også mulighed for at benytte dig af vores håndværkerservice til fordelagtige priser.

Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler

Hos WP Service ønsker vi at tage hensyn til miljøet. Til rengøring af vores ejendomme benytter vi derfor udelukkende certificerede og miljøvenlige rengøringsmidler og produkter. For at opnå det bedste resultat benytter vi os af flere typer sæbe og varierer mellem rengøringsmidlerne til de forskellige overflader hos kunden. På den måde sikrer vi, at overflader, redskaber og materialer følges ad og giver det bedste resultat og optimal pleje.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på trappevask i din ejendom. Ingen opgaver er for små til WP Service. Vi garanterer dig et perfekt resultat og en trappeopgang, som altid byder velkommen.

 

-