EJENDOMSSERVICE

Leder du efter ejendomsservice i Aarhus?

Så kan vi hjælpe dig. Der er nemlig mange fordele ved en aftale om ejendomsservice med WP Service. Vi udfører ejendomsservice i Århus og omegn og kan stå for service af den komplette ejendom. Det gælder derfor både ejendommens indvendige arealer med rengøring, trappevask og fx vinduespudsning samt udvendig vedligeholdelse og mindre håndværkeropgaver.

Ydelser med ejendomsservice fra WP Service

Vi tilbyder alt lige fra den komplette serviceaftale til en aftale med håndplukkede services, som matcher lige præcis jeres ejendom og behov. Når vi udfører ejendomsservice i Århus er det fx indenfor disse ydelser: 

  • Vedligeholdelse af gårdarealer
  • Udvendig vedligeholdelse
  • Rensning af tagrender og nedløb
  • Almindelig viceværtservice
  • Nøglehåndtering ved ind- og udflytning
  • Flyttesyn
  • Rengøring af flyttelejligheder
  • Praktiske ad-hoc ejendomsopgaver 

…og meget mere. Hos WP service håndterer vi den komplette service af din ejendom, og du kan trygt overlade ansvaret til os.

Overlad trygt din ejendomsservice til os

Vi vil være den foretrukne leverandør af ejendomsservice i Aarhus. I kan trygt overlade servicen af jeres ejendom til os. Når WP Service står for servicen af jeres ejendom, så er I sikret, at ejendommens arealer ude og inde altid fremstår præsentable og vedligeholdte. Vi tilbyder primært vores ejendomsservice til virksomheder og ejerforeninger.

Lad os give dig et godt tilbud til din ejendom 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en pris på ejendomsservice i Århus. Vi er klar til at sammensætte et skræddersyet tilbud på ejendomsservice til dig til en konkurrencedygtig pris. Vi kommer meget gerne ud og besigtiger ejendommen hos dig. Så kan vi også få en snak om gensidige ønsker og forventninger til et samarbejde.

Løbende vedligeholdelse og eftersyn af ejendommen

For at sikre netop jeres ejendom imod større unødvendige reparationer gennemgår vi løbende ejendommen for skader og slid. Skulle der ske, at vi finder problematiske tilfælde, skader eller mangler, som kræver ekstra opmærksomhed og måske en udbedring, så kontakter vi jer. Her vil vi sammen gennemgå, hvad vi har registreret for at finde en løsning, som passer jeres behov. På den måde sikrer vi, at udbedringen eller reparationen sker tids nok til, at det ikke udvikler sig til noget mere omfattende. 

Denne samarbejdsform sikrer både kunden og os som leverandør. Vores aftale om ejendomsservice inkluderer en række foruddefineret services, som vi løbende varetager på ejendommen, uden du som kunde behøver at tage stilling til noget. Det er først i de tilfælde, hvor vi ser et behov for en større reparation, at vi har brug for at kunden tager stilling. Sammen definerer vi niveauet for reparationer og udbedringer, som kræver jeres stillingtagen. Nemmere bliver det ikke og er til stor gavn for begge parter.

Ejendomsservice Århus - slip for besværet og lad os klare det

Vi nyder at kunne levere den komplette løsning til vores kunder. På den måde lærer vi også hinanden bedre at kende, og vi forstår, hvad der er vigtigt for kunden. Alle har hver sin opfattelse af, hvad servicearbejde indeholder. Vi har altid fokus på at levere i højeste kvalitet, og det er faktisk en del af vores værdier hos WP Service.

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på ejendomsservice af din ejendom. Vi skræddersyr en servicepakke, som er tilpasset lige præcis jeres behov og ønsker. Læn jer blot tilbage og lad os om at stå for den komplette service af ejendommen.

 

-