OM WP SERVICE


Hos WP Service siger vi ”hellere 10 % for meget end 5 % for lidt”

WP Service ApS er et ejendomsserviceselskab, som er beliggende i det centrale Aarhus C, hvor vi også har det meste af vores daglige aktivitet. Vi udfører primært ejendomsservice hos ejerforeninger, erhvervsejendomme og private ejendomme. Kvalitet og kundetilfredshed er for os de vigtigste parametre, som vi bruger til at måle effektiviteten af vores arbejde med. Vi plejer gerne at sige ”hellere 10 % for meget end 5 % for lidt”. Denne tilgang kommer altid vores kunder til gode.

Kundetilfredshed er et mål i sig selv

Vi er et ejendomsserviceselskab, som med stolthed sætter en ære i at tage ansvar og tilbyde professionel ejendomsservice i et attraktivt prisniveau. Vi går meget op i vores kunders velbefindende, og det er vigtigt for os, at alle vores kunder får den bedste ejendomsservice for hver en krone. Samtidig lægger vi vægt på at være synlige og effektive, ligesom det også er vigtigt for os at være i øjenhøjde med alle ejendommes beboere samt det bestyrende led i ejendommen. For os er kundetilfredshed et mål i sig selv.

Ingen serviceopgaver er for små til WP Service

Vi varetager alle former for ejendomsserviceopgaver i alle typer ejendomme, og ingen opgaver er for små. Det gælder både vores serviceydelser samt renoveringsopgaver. Som en ekstra service tilbyder vi også håndværkerservice, hvilket kan være lige fra ophæng af billeder til udskiftning af vinduer og døre. Denne service tilbydes til alle ejendommens beboere til en fastlagt timesats. 

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Så laver vi et skræddersyet tilbud, som passer lige præcis til dig og din ejendom. 

Prissætning og aftaleforhold

Prisen for vores serviceydelser tager altid udgangspunkt i den enkelte ejendom og aftale. Faktorer som hyppighed og ejendommens størrelse er afgørende for prissætningen. Når det drejer sig om enkeltstående serviceydelser som fx trappevask eller vinduespudsning, indgås aftalen som udgangspunkt som en 3-måneders aftale og faktureres kvartalsvis. Drejer samarbejdet sig om en længerevarende renovering, indgår vi en særskilt betalingsaftale med kunden. 

Hvem er WP Service

Vi er to unge fyre på 29 år, som begge bor i Aarhus C. I januar 2018 startede vi ejendomsservicevirksomheden, WP Service ApS. Vi er begge udlært tømrere og har beskæftiget os med faget de sidste 9 år. Herudover har vi et team af engegeret og kvalitetsbevidste medarbejder som vi arbejder tæt sammen med til dagligt. Startskuddet og ideen til virksomheden opstod i slutningen af 2017. Vi var begge i tvivl om, hvilke opgaver vi fik udført i hver vores ejendom. Derfor undersøgte vi markedet og fandt hurtigt ud af, hvor vi kunne gøre en forskel. 

Vision & mission

Vi har en vision om at gøre op med utilfredsstillende serviceydelser. Ofte bliver serviceydelser ikke udført til kundens fulde tilfredshed og er ydermere overbetalte, og den branchetendens ønsker vi at gøre op med. Derfor går vi mod strømmen og tilbyder vores serviceydelser til meget konkurrencedygtige priser og altid baseret på et skræddersyet tilbud til kunden. 

Vores mission er at blive en veletableret servicevirksomhed både lokalt og nationalt. Det er med målet om at tilbyde en god, fair og kvalitetsbevidst service til alle vores kunder. Vi ønsker at minimere de fordyrende administrative mellemled, som ofte findes i en servicevirksomhed. På den måde kan vi tilbyde vores kunder ejendomsservice for alle pengene.

Værdier

Kvalitet

Vi går meget op i kvaliteten af vores services. Faktisk så meget, at det er blevet et motto for os: Vi siger altid ”hellere 10 % for meget end 5 % for lidt”. 

God kundeservice

Vi er løsningsorienteret og selvstændige og har altid fokus på den gode kundeoplevelse. Det betyder også, at kunden ikke kun oplever effektivt servicearbejde, men vil også nyde godt af vores tilgang til kundeservice- og kommunikation. For os er det vigtigt, at kunden altid er orienteret og informeret om vores samarbejde.

Ærlighed & oprigtighed

Vi vægter ærlighed og oprigtighed meget højt. Hos os er en aftale en aftale. Herudover tror vi inderligt på, at ihærdighed, kvalitet og god kundeservice er den vej, vi ønsker at gå i vores branche. 

CSR

Vi har en klar CSR strategi om at tage hensyn til miljøet. Det betyder, at vi udvælger alle rengøringsmidler, transportformer og arbejdsmetoder med størst hensyn til miljøet:

  • Vi benytter os udelukkende af svanemærkede rengøringsmidler, som ikke gør skade på miljøet.
  • Vi er meget bevidste om at genbruge materialer, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Vi stiller altid krav til vores underentreprenører og leverandører om lignende miljøhensyn.