HÅNDVÆRKERSERVICE

Vi står klar med håndværkerservice til dig 

Ved et samarbejde med WP Service er der også mulighed for at benytte vores håndværkerservice.

Har I derfor først indgået en aftale med os om fast levering af en af vores services – trappevask, vinduespudsning eller fx ejendomsservice – har I mulighed for at benytte jer af vores eftertragtede tilbud om håndværkerservice.

Vi klarer mindre håndværkeropgaver hos dig

Som kunde hos WP Service behøver ejendommens beboere ikke længere at bruge tid og irritation på at samle de nye skabe eller få fjernsynet til at hænge lige. Med vores håndværkerhjælp har du adgang til godt håndværk til konkurrencedygtige priser. Vi løser alt lige fra dagligdagsopgaverne til mindre Håndværkeropgaver. Tilmed er den administrative håndtering af servicen forsvindende lille, da du som kunde allerede er i vores system. Derfor kan vi holde prisen på et meget attraktivt niveau. 

Bestil nemt vores håndværkerservice

Hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud om håndværkerhjælp og lade os klare de små dagligdagsopgaver, så er det meget nemt for dig at bestille en af vores håndværkere:

  • Send en mail til Kontakt@wpejendomsservice.dk
  • Beskriv hvad du ønsker at bruge vores håndværkerservice til
  • Vedhæft gerne et billede af, hvad det drejer sig om
  • Vi vender tilbage med et tilbud til dig samt forventet udførelsesdato

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 60548386, så kan vi tage en snak om din opgave. Vi løser de små opgaver, som du ikke selv kan eller vil bruge tid på.

Håndværksopgaverne udføres af vores medarbejdere som er faglærte og dygtige tømrere med stor erfaring. Vi sætter en stor ære i vores  arbejde, uanset opgavens størrelse.  

Pris og fakturering for håndværkerservice

Vores tilbud om håndværkerhjælp er en særlig service, som vi tilbyder til vores ejendomskunder. Håndværkerydelserne bestilles nem via mail, og vi giver en fast pris på opgaven, inden vi påbegynder arbejdet. Opgaven afregnes med og faktureres direkte til ejendommens beboere, hvis der fx er tale om en ejerforening. 

Din pris for håndværkerhjælp afregnes dermed separat uden for ejendommens eksisterende serviceaftale med WP Service og har ikke indflydelse på den overordnede samarbejdsaftale. Mange af vores foreningskunder er rigtig glade for denne ordning. De ser det som en ekstra gevinst at kunne tilbyde beboerne denne mulighed for håndværkerhjælp. Samtidig får beboerne tilbudt opgaverne til en god pris, som de sjældent vil kunne finde hos andre udbydere.

I ejendommens serviceaftale findes den aftalte faste timepris for samarbejdet. Prisen for vores særskilte håndværkerydelser tager dermed udgangspunkt i den serviceaftale, vi allerede har lavet med kunden. Ud fra opgavens type og varighed samt materialebrug giver vi en pris på den særskilte håndværkeropgave. Prisen er fast, og som kunde får du ikke nogen ekstraregning eller andet uforudset. Vi lægger vægt på en god og åben dialog med alle kunder, og vi overholder altid en aftale.

 

Brug vores håndværkere ”når vi alligevel er der”

Vores håndværkerservice er forbeholdt vores eksisterende kunder indenfor private ejerforeninger og virksomheder. Når ejendommen først har en fast aftale med os om levering af en eller flere services eller måske komplet ejendomsservice, kan vores håndværkerhjælp tilkøbes som enkeltstående ydelser. Så det er nemt at benytte sig af dette tilbud, når vi nu alligevel er der.

 

Vi har valgt kun at tilbyde vores håndværkerhjælp til allerede eksisterende kunder for at sikre, at vi kan levere vores ydelser uden unødvendige administrationsomkostninger. Disse er nemlig på et meget lille niveau, eftersom vi allerede kommer hos kunden i takt med, at vi udfører nogle af vores andre serviceydelser.

 

Send os en mail med en beskrivelse af din håndværkeropgave samt et par billeder. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud på din opgave.

 

-